2.12.13

Hoe overleef ik mijn liefdesverdriet? 6 tips

Hai meiden! Vandaag eens een heel ander artikel. Namelijk tips om over jou liefdes verdriet heen te komen. Ik denk dat veel meisjes dit wel een keer hebben meegemaakt. Ik zelf ook op verschillende manieren. Wat het meeste voorkomt is gewoon het liefdesverdriet bij jongens. Dat komt best wel veel voor. Dus wees niet bang, je bent niet de enige. Als je meer wilt weten over het artikel lees je snel verder!Wat veel meisjes denken als ze dit overkomen, dat ze denken dat ze er helemaal alleen voor staan. Maar dat is toch echt niet zo! Je hebt natuurlijk vriendinnen en familie om je heen. Je kan altijd wel bij iemand terecht. Niet iedere jongens is natuurlijk hetzelfde, dus kan elke jongen anders reageren. Je kan altijd antwoorden verwachten, die je niet hoopt te krijgen. Wat veel meisjes hebben. Het is ook wel een moeilijk iets hoor, het liefdesverdriet.

Tip 1: Bespreek het met je vriendinnen, of in ieder geval met iemand. Je kan het natuurlijk altijd met je moeder bespreken of je vader. Die weten heus wel raad, en kunnen je gemakkelijk door deze periode heen helpen.
Tip 2: Praat met de jongen of meisje wat je van deze situatie vind. Misschien kunnen jullie samen op een oplossing komen. 
Tip 3: Handel het niet alleen af. Zoals in je eentje op de bank je verdriet weg te eten. Wat sommige mensen ook echt doen. Dat in ieder geval niet dus, want daardoor ga je je alleen maar eenzamer voelen en verdrietiger.
Tip 4: Je kan je natuurlijk ook ervan af zetten, door leuke dingen te gaan doen met je vriendinnen. Of een dagje uit met de familie. Maar, sommige meiden of jongens hebben ook dat ze hun verdriet wegkopen. Door heel veel spullen of eten te kopen, dat absoluut niet doen.
Tip 5: Doe niks waar je later spijt van krijgt. Bijvoorbeeld: Je gaat het jongen of meisje verrot schelden, maar je weet dat het daarna alleen maar erger wordt. Dat kun je dan ook wel verwachten, want vaak valt het dan niet echt meer helemaal goed te praten.
Tip 6: Zet ook absoluut geen dingen op Internet waarvan je weet dat diegene dat niet wilt. Sommige meisjes of jongens doen dat wel, want dan denken ze dat ze zich daarna beter kunnen voelen, en sterker. Bijvoorbeeld door: genante foto's erop te zetten, of een filmpje op Youtube.

Dit waren al mijn tips! Ik hoop dat als je dit overkomt, dat je er ook echt wat mee doet. En dat ik je een beetje heb kunnen helpen.
Veel succes!

Lots of love, 
Sasha