ABOUT

ME

Ik ben Sasha, een 13 jarig meisje die dol is op bloggen, fotograferen, design en nog zo veel meer! Ik woon nu al bijna mijn hele leven in Utrecht. Lekker gewoon, naja (niet áltijd). Ik zit nog op de middelbare school, in de 2e klas. Het is wel leuk enzo, nou niet echt. Daarmee bedoel ik vooral het huiswerk, hahaha. Voor de rest heb ik daar mijn vriendinnen, dus het gaat.

Ik hou van veel dingen maar toch het liefst van het bloggen, web design (en fotograferen) Het schrijven over verschillende dingen...  Mijn blog gaat met name over beauty en lifestyle. En eigenlijk alles wat ik leuk vind! Mijn állergrootste passies zijn dan toch wel interieur, design (..blog designs) en fotografie.

Natuurlijk vind ik het super dat ik dit kan doen, want zo kan ik ergens mijn gevoelens en passie in kwijt. Want ik ben ook een enorme fan van schrijven, over wat er in me opkomt. Oja..  en ik maak ook filmpjes op Youtube. Enjoy!

THE BLOG

Mijn blog ontstond een paar jaar geleden. Toen ik echt in een fase zat van ontdekken. Daarbij kwam ik veel dingen tegen. Maar ook het blogwereldje, en fashion, beauty en meer. Ik was erg benieuwd hoe dat dan was, dat bloggen. Op een bepaald moment ging ik wat expireminteren met onder andere make-up. Ik vond het helemaal geweldig, al dat optutten met make-up, en de mode ontdekken. Eigenlijk vond ik dat al in mijn kindertijd al een leuke bezigheid. Zo had ik dan poppen die ik dan ging opmaken. Met make-up van de Intertoys enzo. En toen ik opgegeven moment wat ouder werd, raakte ik steeds meer nieuwsgieriger. Nu al een paar jaar geleden, ben ik in het wereldje gestapt. En ik blog nu met heel veel plezier! Ik probeer elke dag zoveel mogelijk meer te ontdekken, en te leren. Ik probeer steeds groter te worden, en verder te komen. Maar ik ben nu een klein jaartje bezig, maar ik kom wel verder. Nu, ja nu blog ik bijna elke dag op dit stukje internet, waar ik zovéél plezier aan heb. Ik vind het ook heel erg leuk om te schrijven, en dat komt dus goed van pas. Ik zal nooit mijn blog opgeven, voor iets anders. Maar ik hoop ook dat jullie van deze blog genieten. Van alle artikelen die online komen etc. Én vergeet niet, geef nooit je dromen op.

Lots of love,
Sasha